background-image
Scan de QR code

om de web app op mobiel te bekijken

Phone preview

TX Bierboet

webapp_image webapp_image webapp_image webapp_image

Drukwerk

Vijfendertig jaar na het iconische 'Je loog tegen mij' hebben vader Harry en zoon Bram Slinger de vlam weer doen oplaaien, en Drukwerk speelt weer volop in het hele land. Opgericht in 1978, begon Drukwerk met krachtige protestsongs tegen sociale onrechtvaardigheid en een eerlijke dosis liefdesliedjes, waaronder de legendarische hit 'Je loog tegen mij'. 

 

In de winter van 2012, dertig jaar na dato, bracht een simpele vraag van Bram een nieuw hoofdstuk voor Drukwerk, nu Drukwerk², tot stand. Wat begon als een gelegenheidsoptreden groeide uit tot het opnieuw tot leven brengen van de oude hits en favorieten van Drukwerk. Het resultaat? Het album 'Tegen Beter Weten in', met 17 stukken die nog steeds relevant zijn met hedendaagse arrangementen. Met de band bestaande uit Harry en Bram Slinger, George Menkveld, Erik Bes en Bas Kors, zijn ze weer regelmatig te zien op festivals en evenementen, waar frontman Harry Slinger verkondigt: "Wees blij met je talent, dan kun je met de band door het hele land in elke tent spelen."

Danny Panadero

Danny Panadero is een entertainer pur sang, die met humor, theater en een fantastische zangstem het publiek weet te raken met zijn eigen repertoire en onvervalste meezingers, zowel in het Nederlands als in het Engels. Zijn veelzijdigheid kent geen grenzen, of het nu in een intieme huiskamer, een klein café aan de haven of een stadion met 20.000 man publiek is. Naast zijn talent als zanger excelleert Danny ook als presentator en mondharmonicaspeler, wat hem veelvuldig inzetbaar maakt voor diverse disciplines.

 

Met een indrukwekkende lijst van optredens op grote evenementen zoals het WK en EK voetbal, Dauwpop, Dutch Valley en de Zwarte Cross, heeft Danny zijn stempel gedrukt op de Nederlandse muziekscene. Hits als "FUK JOE", "Danny’s Autopaleis" en "een goeie grap mag vrienden kosten" bewijzen zijn blijvende populariteit, met miljoenen streams en een constante stroom van nieuwe pareltjes die nog zullen volgen.

De Anitaas

De Anitaas zingen met veel passie en plezier mooie smartlappen en levensliederen. Coby, Joke en Estelle werden geboren op een steenworp afstand van mekaar in de gezellige volksbuurt Oud West in Amsterdam. Toch duurde het nog bijna 20 jaar voor ze mekaar ontmoeten.

Dat gebeurde in 1991 in de C-1000 in Almere Buiten. Diezelfde avond was de eerste repetitie bij Ome Ko. Ko, die helaas niet meer bij ons is, was toen al bijna doof maar hij mocht graag naar de meiden kijken terwijl ze hun pasjes oefenden.

Twee maanden later volgde het eerste optreden in Cafe de Sjanser in Durgerdam. Het werd een onvergetelijke avond en het feit dat Estelle, die van te voren een halve fles jonge nodig had om de zenuwen te bedwingen, twee keer van het podium viel, is de meeste bezoekers waarschijnlijk ontgaan. Nu vele jaren en optredens later hebben Coby, Joke en Estelle zich geëvolueerd tot de rasartiesten en podiumbeesten die ze zijn: de ANITAAAAAS.

Blaaskaak

Who needs a DJ?! Het Trio dat schuilgaat achter de naam Blaaskaak meent dat precies helemaal niemand een DJ nodig heeft. Dit driekoppige monster mixt kleine en grote ravehits aan elkaar: van ABBA tot happy hardcore. Brassband Blaaskaak breekt de boel af!

Bierproeverij

Silent Disco