background-image
Scan de QR code

om de web app op mobiel te bekijken

Phone preview
webapp_image webapp_image webapp_image webapp_image webapp_image

Huisregels

 

REGEL 1: ZORG DAT JE GENIET

En verder...

 

Het nuttigen van alcohol door mensen jonger dan 18 jaar is niet toegestaan. Bij twijfel over de leeftijd zal om legitimatie worden gevraagd. Sowieso zijn we verplicht te controleren bij iedereen die niet overduidelijk 25 jaar of ouder is. Dus zie je er op je 32ste nog steeds uit als een 24 jarige jonge god of deerne... Neem je ID mee! Er kan om worden gevraagd.

 

Het verstrekken van alcoholische dranken aan Sommels jonger dan 18 jaar mag ook niet. Maar da's logisch.

 

Het zelf meenemen van consumpties op het festivalterrein is niet toegestaan. Het bestaan van SomPop hangt voor een groot deel af van de opbrengst van de horeca. 

 

Huisdieren zijn niet toegestaan op het festival terrein. Voor die beesten is het geluid niet relaxed en is het te druk... En niet onbelangrijk... we zitten allemaal zo lekker in het gras en dan wil je niet in een... You get the picture!

 

Gebruik van drugs is niet toegestaan. Kakentrekkers en Schotelogen zijn niet des Sommels. Verkoop van drugs en/of het uitdelen hiervan is ook niet toegestaan. Neem het dus gewoon niet mee.

 

Agressie wordt in geen enkele vorm getolereerd. Daarnaast zijn wij vol trots een pestvrije zone. "We are all in it together!" In goed Frans.

 

Het overtreden van de regels zal in ieder geval resulteren in verwijdering van het festival. Afhankelijk van het soort overtreding kan de organisatie besluiten om de politie in te schakelen.

 

Nu vlug terug naar Regel 1!